KREATIVT BYRÅ

Om oss

min-nettside

Hva vi gjør

Vår misjon er å tilby gjennomtenkte og lønnsomme løsninger som stimulerer salgsvekst og utvikling av våre kunders virksomhet

Nettsidene vi implementerer er optimalisert for SEO og klare til å generere inntekter. Som et team streber vi også etter å lage det beste UX-nettstedet når det gjelder estetikk og funksjonalitet. På grunn av det faktum at vårt andre hovedemne for aktivitet er promotering og reklame for selskaper på Internett - vet vi utmerket godt hvordan vi forbereder et nettsted slik at det selger.

Vi gir profesjonell rådgivning og analyse av din virksomhet.

Vi spesialiserer oss på tjenester som skal tjene penger, spesielt i å lage nettsider som skiller seg ut med en rik pakke med tilleggsprogrammer. Hver av dem er forberedt for arbeid på mobile enheter og inkluderer tilgang til CMS-systemet som lar brukeren endre innholdet.

For å gi deg en omfattende service tilbyr vi også posisjonering, profesjonell utforming av selskapets image, reklamemateriell beregnet for trykking og merkevarepromotering på sosiale nettverk.

Odtwórz wideo
Odtwórz wideo

Enkle løsninger for komplekse forbindelser.

Vi har fått erfaring med å designe nettsider under gjennomføringen av over 300 prosjekter. De var ofte forskjellige både i bransjen og arten av entreprenørselskapet. Dette gjorde det mulig å implementere en innovativ løsning for en gitt bransje, som med suksess fungerte i en helt annen. Takket være den forsiktige optimaliseringen av nettstedet til kravene til Google, klarte vi dessuten å utvikle en pakke med tilleggsfunksjoner som nettsteder burde ha.